Onnistu myynnissä

-kehittämiskokonaisuus

on tarkoitettu myyntivastuullisille, jotka rakentavat ja kehittävät asiakkuuksia ja myyvät palveluita, ideoita ja ratkaisuja yritysasiakkaille. Onnistu myynnissä on intensiivinen, osallistuja- ja harjoituskeskeinen valmennus.
Sisältö räätälöidään yrityksenne toimintaympäristöön ja markkinatilanteeseen. Vaikuttavuus perustuu aitojen asiakastilanteiden simulointiin kohdeasiakkaiden kanssa sekä vuorovaikutuksen hallinnan kehittymiseen. Osallistujat saavat positiivista henkilökohtaista palautetta kehittymisestään koko valmennuksen ajan.

Kysy lisää

info@interaction.fi | +358 400 433048

Ota yhteyttä

Lataa ja katso esitys

Voittavan myyntitiimin kehitysprosessi

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN

Menesty neuvotteluissa

Valmennus auttaa osallistujia kehittämään neuvottelu-taitotasoaan ja suorituksiaan neuvotteluissa.

Lue lisää»


Vuorovaikutusosaamisella vakuuttavuutta asiakaskohtaamisiin

Hyvin toimiva vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on myyntityön ydin.

Lue lisää»


Katso kaikki palvelut»

ELY-Keskus Yritysten kehittämispalveluiden puitetoimittaja - Customer Interaction Management CIM Oy
Customer Interaction Management CIM

Vahvistamme yrityksenne ja asiakkaidenne kilpailukykyä kehittämällä vuorovaikutuksen hallintaa. Autamme asiakkaitamme tuottamaan kilpailusta erottuvia positiivisia ja sitouttavia asiakaskokemuksia. Kehitämme jatkuvasti vuorovaikutuksen, myynnin ja neuvotteluosaamisen ratkaisuja, joiden avulla yrityksenne ylittää asiakkaidenne odotukset. Räätälöimme tuloksia parantavan kehittämisohjelman yrityksenne tarpeisiin. Kehittämämme 5+1 -vaiheinen palveluprosessi varmistaa tavoitellun muutoksen pysyvästi.

Tiimillämme on vahva kokemus ja kovia näyttöjä tuloksia tuottavasta myynnin ja vuorovaikutuksen kehittämisestä asiakasyrityksissä